tirsdag, mai 24, 2005

it was only fair

Både i går og i dag hadde eg planlagt å stå opp tidlig, og dra på lesesalen for lese lyrikkteori. Men eg kom meg jo ikkje opp, verken i går eller i dag. Latterleg arbeidsmoral. I morgon skal eg opp. Skal. Må, forsåvidt. Det er ikkje meir enn to veker til eksamen, og eg skal lese både lyrikk og essay. Hmm.

Elles skjer det brått spennande ting med folk rundt meg. I første rekke er det hyggeleg og flott. I andre rekke får det meg til å innsjå at det i grunnen skjer veldig lite spennande ting med meg. Men men. Eg blir stort sett utelukkande veldig glad av at fine ting skjer med folk, så og no. For øvrig kan det godt bli litt meir sol her den neste tida.

Denne kortfilmen eg nemnde for ganske lenge sidan, som blir laga utfrå ein tekst eg har skrive, er visstnok meste ferdig, og skal kome dumpande i posten neste veke eller så. Det gler eg meg til. Regissøren sendte meg eit bilete frå filmen, og det såg ikkje dumt ut. Men det er vel grenser for kor mykje eit bilete kan seie om ein film, til og med ein kortfilm.

Det trur eg er alt eg har å fortelje. Fred ut.
Free Hit Counter
Free Hit Counter